ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 17

District 13: Ultimatum

District 13: Ultimatum iku filem terusan saka episodé filem District 13. Tasih dipungkasi cariyos saka prodhuser Luc Besson. Film iki taksih dibintangi kaliyan David Belle lan Cyril Raffaelli, uga taksih diparingi peran Leito lan Damien.

Nokia 130

Nokia 130 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2014, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2014 lan duwé ukuran 106 x 45.5 x 13.9 mm déné boboté 68.6 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 i ...

Nokia Asha 308

Nokia Asha 308 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Oktober taun 2012 lan duwé ukuran 109.9 x 54 x 13 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT capacitive touchscree ...

Nokia Asha 310

Nokia Asha 310 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2013, wiwit dipasaraké Maret taun 2013 lan duwé ukuran 109.9 x 54 x 13 mm déné boboté 103.7 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen ...

Nokia Asha 309

Nokia Asha 308 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Oktober taun 2012 lan duwé ukuran 109.9 x 54 x 13 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT capacitive touchscree ...

Nokia 3510

Nokia 3510 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 42-50 x 18-21 mm déné boboté 105 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah ...

Nokia 600

Nokia 600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 111 x 53 x 13 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 16M werna uku ...

Nokia 5

Nokia 5 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2017, wiwit dipasaraké Juli taun 2017 lan duwé ukuran 149.7 x 72.5 x 8 mm déné boboté 160 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 16M ...

Nokia 5530 XpressMusic

Nokia 5530 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2009, wiwit dipasaraké Agustus taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 49 x 13 mm déné boboté 107 gram. Layar ...

Sony Ericsson T250

Sony Ericsson T250 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 45 x 13 mm déné boboté 82 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.7 inchi kanthi r ...

Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2011 lan duwé ukuran 116.5 x 61.2 x 12.1 mm déné boboté 142 gram. Layaré AMOLED capacitive tou ...

Aktor

Aktor utawa juru paraga miturut kamus basa Indonésia yaiku: Wong lanang kang maragakaké utawa pelaku sing ana ing pementasan carita, drama, lan sapanunggalane. Bisa pentas ana radhio, tivi, utawa filem, wong lanang kang pentas ing acara utawa pra ...

Nokia 1616

Nokia 1616 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.1 x 45 x 15 mm déné boboté 78.5 gram. Layaré TFT, ...

Nokia 1800

Nokia 1616 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.1 x 45 x 15 mm déné boboté 78.5 gram. Layaré TFT, ...

Nokia 3100

Nokia 3100 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 43 x 15 mm déné boboté 85 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.5 inchi kanthi r ...

Nokia 8800

Nokia 8800 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 15 mm déné boboté 134 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.7 inchi kanthi r ...

Nokia 220

Nokia 220 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2014, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2014 lan duwé ukuran 116.4 x 50.3 x 13.2 mm déné boboté. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi ka ...

Sony Ericsson W760

Sony Ericsson W760 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2008, wiwit dipasaraké Mèi taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 48 x 15 mm déné boboté 103 gram. Layaré TFT, ...

Nokia N79

Nokia N79 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 49 x 15 mm déné boboté 97 gram. Layaré TFT, 16M ...

Nokia Lumia 505

Nokia Lumia 505 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Januari taun 2013 lan duwé ukuran 118.1 x 61.2 x 11.3 mm déné boboté 131 gram. Layaré AMOLED capacitive to ...

Nokia 6220 Classic

Nokia 6220 Classic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2008, wiwit dipasaraké Juli taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 47 x 15 mm déné boboté 90 gram. Layaré TF ...

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2013, wiwit dipasaraké Agustus taun 2013 lan duwé ukuran 133.3 x 72.3 x 9.2 mm déné boboté 159 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchsc ...

Nokia Lumia 510

Nokia Lumia 510 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2012, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2012 lan duwé ukuran 120.7 x 64.9 x 11.5 mm déné boboté 129 gram. Layaré TFT capacitive touchs ...

Nokia 6

Nokia 6 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2017, wiwit dipasaraké Januari taun 2017 lan duwé ukuran 154 x 75.8 x 7.9 mm déné boboté 169 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 1 ...

Nokia 6 (2018)

Nokia 6 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2018, lan duwé ukuran 148.8 x 75.8 x 8.2 mm déné boboté 172 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 5.5 inchi kanthi ...

Nokia 6250

Nokia 6250 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 142 x 50-58 x 23-27 mm déné boboté 167 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 60 piksel. Kang ...

Nokia 6310i

Nokia 6310i yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 129 x 47 x 17–21 mm déné boboté 111 gram. Layaré Backlit full graphics kanthi résolusi 96 x 60 p ...

Nokia 3310 (2017)

Nokia 3310 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2017, wiwit dipasaraké Mèi taun 2017 lan duwé ukuran 115.6 x 51 x 12.8 mm déné boboté. Layaré TFT ukuran 2.4 inchi kanthi résolusi 240 ...

Nokia 3

Nokia 3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2017, wiwit dipasaraké Juni taun 2017 lan duwé ukuran 143.4 x 71.4 x 8.5 mm déné boboté 140 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 1 ...

Nokia 603

Nokia 603 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Oktober taun 2011 lan duwé ukuran 113.5 x 57.1 x 12.7 mm déné boboté 109.6 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchsc ...

Nokia 8810

Nokia 8810 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 46 x 18 mm déné boboté 118 gram. Layaré monokrom. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. ...

Nokia 7

Nokia 7 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2017, wiwit dipasaraké Oktober taun 2017 lan duwé ukuran 141.2 x 71.5 x 7.9 mm déné boboté. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, 16M wern ...

Nokia 150

Nokia 150 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2016, wiwit dipasaraké Januari taun 2017 lan duwé ukuran 118 x 50.2 x 13.5 mm déné boboté 81 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.4 inc ...

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2014, wiwit dipasaraké Mèi taun 2014 lan duwé ukuran 129.5 x 66.7 x 9.2 mm déné boboté 134 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscree ...

NET 17

NET. 17 ya iku program buletin kang digiyaraké déning stasiun televisi NET. Program iki ngangkat pawarta-pawarta aktual hard news. Saliyané pawarta padinan kang anyar, uga disugatake pawarta ingkang ngemot inspirasi. Sipat program iki formal nang ...

Nokia 1600

Nokia 1600 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 45 x 17 mm déné boboté 85 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.4 inchi kanthi résolus ...

Nokia 1110

Nokia 1110 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 44 x 17 mm déné boboté 80 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 68 piksel. Kanggo ...

Nokia 1112

Nokia 1112 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 44 x 17 mm déné boboté 80 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 68 piksel. Kangg ...

Nokia E60

Nokia E60 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 49 x 17 mm déné boboté 117 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.1 inchi kanthi réso ...

Nokia 1200

Nokia 1200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 44.1 x 17.5 mm déné boboté 77 gram. Layaré monokrom ukuran 1.5 inchi kanthi résolusi 9 ...

Nokia 1208

Nokia 1208 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 44.1 x 17.5 mm déné boboté 77 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.5 inchi kanthi rés ...

Nokia 1100

Nokia 1100 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46 x 20 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. K ...

Nokia 2600

Nokia 2600 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 46 x 20 mm déné boboté 94 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.5 inchi kanthi r ...

Nokia Asha 501

Nokia Asha 501 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2013, wiwit dipasaraké Juni taun 2013 lan duwé ukuran 99.2 x 58 x 12.1 mm déné boboté 98.2 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 256K ...

Nokia 5610 XpressMusic

Nokia 5610 XpressMusic yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98.5 x 48.5 x 17 mm déné boboté 111 gram. ...

Ericsson GS 18

Ericsson GS 18 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1996, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 147 x 60 x 24 mm déné boboté 215 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 4 x 12 karakter ...

Stephenson 2-18

Stephenson 2-18, uga dikenal minangka Stephenson 2 DFK 1 utawa RSGC2-18, minangka lintang raksasa super abang ing rasi lintang Scutum. Dumunung ing cedhak kluster terbuka Stephenson 2, sing dununge udakara 6.000 parsek saka Donya, lan dianggep mi ...