ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 18

Sony Ericsson J100

Sony Ericsson J100 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 44 x 18 mm déné boboté 79 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.4 inchi kant ...

Sony Ericsson J220

Sony Ericsson J220 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 44 x 18 mm déné boboté 82 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.55 inchi ka ...

Pageblug koronavirus 2019–2020

Pageblug koronavirus 2019-2020, utawa uga dikenal minangka pageblug COVID-19, ya iku kadadèyan nulare lelara koronavirus 2019, kang disebabaké déning severe acute respiratory syndrome coronavirus 2. Pageblug iki kacathet kapisan ing Wuhan, Cina, ...

PGM-19 Jupiter

300px|jmpl PGM-19 Jupiter ya iku rudal balistik / rudal balistik jarak menengah kang sepisanan saka Angkatan Udara Amérikah Sarékat. ya iku roket kanthi bahan bakar cair ya iku bahan bakar RP-1 lan pengoksidasi LOX, kanthi siji Rocketdyne LR70-NA ...

Nokia 8310

Nokia 8310 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 43 x 19 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Head ...

Nokia 7610

Nokia 7610 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 53 x 19 mm déné boboté 118 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi résol ...

Nokia 7280

Nokia 7280 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 32 x 19 mm déné boboté 84 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 208 x 104 ...

Nokia 7600

Nokia 7600 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 78 x 19 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.0 inchi kanthi rés ...

Nokia 7250

Nokia 7250 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 44 x 19 mm déné boboté 92 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 ...

Nokia 6610i

Nokia 6610i yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 44 x 19 mm déné boboté 87 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.5 inchi kanthi ...

Nokia 3230

Nokia 3230 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 49 x 19 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

Nokia 6151

Nokia 6151 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 47 x 19 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolus ...

Nokia 7390

Nokia 7390 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 19 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.3 inchi kanthi rés ...

Nokia N73

Nokia N73 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2006, wiwit dipasaraké Agustus taun 2006 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 49 x 19 mm déné boboté 116 gram. Layaré TFT, 256K ...

Nokia 100

Nokia 100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2011 lan duwé ukuran 110 x 45.5 x 14.9 mm déné boboté 69.6 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 in ...

100 Days My Prince (sèri TV)

100 Days My Prince ya iku sèri télévisi Korea Kidul taun 2018 sing dibintangi Do Kyung-soo lan Nam Ji-hyun. Sèri ki ditayangaké ing tvN wiwit tanggal 10 Sèptèmber - 30 Oktober 2018 saben Senin lan Selasa jam 21:30. Iki minangka drama korea paling ...

Titik umob

Titik umob iku suhu nalika siji zat cair bakal umob lan owah rupa dadi uwab Titik umob kadayan uga déning tekanan udara, tegesé saya gedhé tekanan udara saya dhuwur titik umobé zat cair mau. Ing tekanan lan temperatur udara standar76 cmHg, 25 °C ...

Gram

Gram yaiku ékan saka massa. Kanthi simbol gram g. 1 desigram = 0.1 gram 1 miligram = 0.001 gram 1 dekagram = 10 gram 1 kilogram = 1000 gram 1 hektagram = 100 gram 1 sentigram = 0.01 gram

Nokia 8910

Nokia 8910 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46 x 20 mm déné boboté 110 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game ca ...

Nokia 7230

Nokia 7230 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 48 x 14.8 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, ...

Nokia 6288

Nokia 6288 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 21 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi ...

Sony Ericsson W700

Sony Ericsson W700 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 20.5 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kant ...

Sony Ericsson Z780

Sony Ericsson Z780 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2008, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 49 x 16 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi ...

Sony Ericsson K750

Sony Ericsson K750 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 20.5 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi ...

Sony Ericsson W800

Sony Ericsson W800 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 20.5 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi ...

Nokia 301

Nokia 301 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2013, wiwit dipasaraké April taun 2013 lan duwé ukuran 114 x 50 x 12.5 mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi ...

Sony Ericsson J230

Sony Ericsson J230 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 44 x 18 mm déné boboté 84 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.55 inchi ka ...

Sony Ericsson T630

Sony Ericsson T630 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 43 x 17 mm déné boboté 92 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.78 inchi ka ...

Sony Ericsson T610

Sony Ericsson T610 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 44 x 19 mm déné boboté 95 gram. Layaré STN, 65K werna ukuran 1.8 inchi kan ...

Sony Ericsson K550

Sony Ericsson K550 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 46 x 14 mm déné boboté 85 gram. Layaré TFD, 256K werna ukuran 1.9 inchi kan ...

Sony Ericsson W660

Sony Ericsson W660 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 46 x 14.5 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kant ...

Nokia N81

Nokia N81 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 50 x 17.9 mm déné boboté 140 gram. Layaré TFT, ...

Siemens A31

Siemens A31 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 46 x 17.6 mm déné boboté 85 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x ...

Motorola C336

Motorola C336 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 46 x 19 mm déné boboté 80 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 98 x 64 pik ...

Nokia 7380

Nokia 7380 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 30 x 20 mm déné boboté 80 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 104 x 208 pi ...

Nokia 5250

Nokia 5250 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2010, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 49 x 14 mm déné boboté 107gram. Layaré TFT re ...

Nokia E50

Nokia E50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 43.5 x 15.5 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inchi kanthi rés ...

Nokia 6270

Nokia 6270 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 50 x 23 mm déné boboté 125 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolu ...

Nokia 5100

Nokia 5100 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 49 x 22 mm déné boboté 104 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.5 inchi kanthi ...

Nokia 5200

Nokia 5200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92.4 x 48.2 x 20.7 mm déné boboté 104 gram. Layaré CSTN, 256K werna ukuran 2.0 inchi k ...

Nokia 7370

Nokia 7370 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 43 x 23 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi réso ...

Sony Ericsson T700

Sony Ericsson T700 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2008, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 48 x 10 mm déné boboté 78 gram. Layaré ...

Sony Ericsson W595

Sony Ericsson W595 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2008, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 47 x 14 mm déné boboté 104 gram. Layaré TF ...

Sony Ericsson T650

Sony Ericsson T650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 46 x 12.5 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanth ...

Sony Ericsson C905

Sony Ericsson C905 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2008, wiwit dipasaraké Oktober taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 49 x 18-19.5 mm déné boboté 136 gram. Layaré ...