ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 22

Nokia N78

Nokia N78 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2008, wiwit dipasaraké Mèi taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 49 x 15.1 mm déné boboté 101.8 gram. Layaré TFT, 16 ...

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson W995 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 49 x 15 mm déné boboté 113 gram. Layaré TFT, ...

Nokia 3310

Nokia 3310 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Punsèl sèri iki kalebu punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 126 yuta iji. Nokia 3310 uga salah siji produk ikonik saka Nokia lan akèh wong kang nyenengi ...

Nokia 3330

Nokia 3330 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 48 x 22 mm déné boboté 133 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 5 ya ...

Motorola L2

Motorola L2 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 49 x 11 mm déné boboté 86 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.8 inchi kant ...

Motorola W360

Motorola W360 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 47 x 11.9 mm déné boboté 98 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanth ...

Sharp TM150

Sharp TM150 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 43 x 25 mm déné boboté 113 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi ...

Nokia 7650

Nokia 7650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 56 x 26 mm déné boboté 154 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 2.1 inchi kanthi ...

Nokia 3300

Nokia 3300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 63 x 20 mm déné boboté 125 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.7 inchi kanthi réso ...

Nokia 6260 Slide

Nokia 6260 Slide yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2008, wiwit dipasaraké April taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99.4 x 46.5 x 15.4 mm déné boboté 114 gram. Layar ...

Sony Ericsson P990

Sony Ericsson P990 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 57 x 26 mm déné boboté 150 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 256K w ...

Prau panumpes Jepang Shikinami (1929)

Prau Shikinami iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka loro ing subklas Ayanami. Shikinami kapernahaké rikala 6 Juli 1928 déning Astragara Wadya Sagara ...

Motorola W161

Motorola W161 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2008, wiwit dipasaraké taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 43 x 14 mm déné boboté 85 gram. Layaré monokrom ...

Motorola W160

Motorola W160 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2007, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 114 x 43 x 14 mm déné boboté 85 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 128 x 128 ...

Motorola Motofone F3

Motorola Motofone F3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 47 x 9 mm déné boboté 70 gram. Layaré alfanumerik ukuran 2.2 inchi kanth ...

Motorola W180

Motorola W180 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2007, wiwit dipasaraké Januari taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 43 x 14 mm déné boboté 85 gram. Layaré CS ...

Motorola Mpx100

Motorola Mpx100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 114 x 50 x 22 mm déné boboté 130 gram. Layaré TFT, 65k werna kanthi résolusi ...

Motorola V547

Motorola V547 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 24.6 mm déné boboté 114 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 17 ...

Nokia 222

Nokia 222 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2015, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2015 lan duwé ukuran 116 x 50 x 12.9 mm déné boboté 79 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.4 inchi ...

Nokia 215

Nokia 215 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2015, wiwit dipasaraké Mèi taun 2015 lan duwé ukuran 116 x 50 x 12.9 mm déné boboté 78.4 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi ka ...

Nokia 206

Nokia 206 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2012, wiwit dipasaraké kwartal 4 taun 2012 lan duwé ukuran 116 x 49.4 x 12.4 mm déné boboté 91 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.4 in ...

Pasteurisasi

Pasteurisasi utawa pasteurisasi minangka proses panganan rangkep lan non-rangkep diobati kanthi panas sing entheng, biasane kurang saka 100 °C, kanggo ngilangi patogen lan nambah umur rak. Proses kasebut dimaksudake kanggo ngrusak utawa mateni or ...

Prau panumpes Jepang Kishinami

Prau Kishinami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka limalas ing klas Yūgumo. Kishinami kapernahaké rikala 29 Agustus 1942 déning Uraga Dock Company; ...

Prau panumpes Jepang Amagiri (1930)

Prau Amagiri iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka limo ing subklas Ayanami. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Amagiri". Ama ...

Fudge

Fudge minangka salah sawijining olahan jinis permen gula sing digawe kanthi nyampur gula, mentega lan susu, dadi panas ing tahap werni alus ing taun 240 °F, banjur ngalahake campuran nalika adhem supaya bisa ngasilake konsistensi krim sing alus. ...

Siemens CX70 EMOTY

Siemens CX70 EMOTY ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 56 x 24 mm déné boboté 116 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi ...

Nokia 222 Dual Sim

Nokia 222 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2015, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2015 lan duwé ukuran 116 x 50 x 12.9 mm déné boboté 79 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran ...

Nokia 215 Dual Sim

Nokia 215 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2015, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2015 lan duwé ukuran 116 x 50 x 12.9 mm déné boboté 78.6 gram. Layaré TFT, 256K werna ukura ...

Nokia E70

Nokia E70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 53 x 22 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.1 inchi kanthi réso ...

Nokia 6710 Navigator

Nokia 6710 Navigator ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Agustus taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104.8 x 50.1 x 14.9 mm déné boboté 117 gra ...

Nokia 6210 Navigator

Nokia 6210 Navigator ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2008, wiwit dipasaraké Juli taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 49 x 14.9 mm déné boboté 117 gram. Laya ...

Siemens C28

Siemens C28 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 47 x 27 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ri ...

Siemens C25

Siemens C25 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 47 x 27 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ri ...

Motorola Talkabout T192

Motorola Talkabout T192 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 120 x 46 x 23 mm déné boboté 117 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 p ...

Nokia 3310 3G

Nokia 3310 3G ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2017, wiwit dipasaraké Oktober taun 2017 lan duwé ukuran 117 x 52.4 x 13.4 mm déné boboté. Layaré TFT ukuran 2.4 inchi kanthi résol ...

Siemens S25

Siemens S25 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 47 x 23 mm déné boboté 125 gram. Layaré werna kanthi résolusi 97 x 54 piksel. Kanggo se ...

Motorola L800T

Motorola L800T ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2009, wiwit dipasaraké taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 49 x 15 mm déné boboté 110gram. Layaré TFT, 16M wer ...

Prau dlajah Jepang Atago

Prau Atago iku prau dlajah abot klas Takao kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Gunung Atago ing Préfèktur Kyoto, Jepang. Atago kapernahaké rikala 28 April 1927 ing Kure, Hiroshim ...

Ericsson GO 118

Ericsson GO 118 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1995, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 145 x 59 x 18 mm déné boboté 215 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 4 x 12 karakte ...

Nokia N93

Nokia N93 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 55.5 x 28.2 mm déné boboté 180 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi kanthi r ...

Prau panumpes Jepang Tamanami

Prau Tamanami iku prau panumpes klas Yūgumo kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sanga ing klas Yūgumo. Tamanami kapernahaké rikala 16 Maret 1942 déning Fujinagata Shipyards; banj ...

Prau panumpes Jepang Amatsukaze (1939)

Prau Amatsukaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka sanga ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Amatsukaze". ...

Siemens A36

Siemens A36 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 46 x 21 mm déné boboté 120 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 3 x 12 karakter. Ri ...

Siemens A40

Siemens A40 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 46 x 27 mm déné boboté 122 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 2 x 16 karakter. Ri ...

Siemens A35

Siemens A35 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 46 x 28 mm déné boboté 122 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 2 lines karakter. R ...

Panasonic GD90

Panasonic GD90 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 42 x 16.5 mm déné boboté 88 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 4 x 16 karakter. ...

Nokia Lumia 710

Nokia Lumia 710 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2011 lan duwé ukuran 119 x 62.4 x 12.5 mm déné boboté 125.5 gram. Layaré TFT capacitive touch ...

Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 119 x 63 x 13 mm déné boboté 135 gram. La ...

Prau panumpes Jepang Natsushio

Prau Natsushio iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka enem ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Kuroshio". Nats ...

Prau panumpes Jepang Minazuki (1926)

Prau Minazuki iku prau panumpes klas Mutsuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka wulan Juni. Minazuki kapernahaké rikala 24 Maret 1925 ing Uraga déning Uraga Dock Company; banjur kababar ...