ⓘ Nokia N900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2009, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2009 wis ora ..

                                     

ⓘ Nokia N900

Nokia N900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2009, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110.9 x 59.8 x 18 mm déné boboté 181 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 3.5 inchi kanthi résolusi 800 x 480 piksel. Nokia N900 dipekaki papan ketik QWERTY. Nokia N900 nggunakaké sistem operasi Maemo 5. Kanggo sesukan, uga ana game. Nokia N900 dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur LED flash, autofocus, Carl Zeiss optik. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1320 mAh kanthi nomer sèri BL-5J lan bisa kanggo nganti 278 jam / 250 jam nalika standby lan tahan 6 jam 30 menit / 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.