ⓘ Motorola Milestone XT720 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2010, wiwit dipasaraké Juli taun 201 ..

                                     

ⓘ Motorola Milestone XT720

Motorola Milestone XT720 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2010, wiwit dipasaraké Juli taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 116 x 60.9 x 10.9 mm déné boboté 139 gram. Layaré TFT capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.7 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Motorola Milestone Xt720 nggunakaké sistem operasi Android 2.1. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Milestone Xt720 dipirantèni kodhak 8 MP lan fitur LED flash, autofocus. Ringtone ing tilpun iki jinis lan suwara WAVuga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 1390 mAh lan bisa kanggo nganti 320 jam / 320 jam nalika standby lan tahan 4 jam 30 menit / 9 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.