ⓘ Canapé minangka jinis hors doeuvre, panganan dekorasi cilik, sing disiapake lan asring kalebu roti cilik, jajanan puff, utawa krupuk sing diisi karo panganan si ..

                                     

ⓘ Canapé

Canapé minangka jinis hors doeuvre, panganan dekorasi cilik, sing disiapake lan asring kalebu roti cilik, jajanan puff, utawa krupuk sing diisi karo panganan sing enak, dicekel ing driji lan asring dipangan ing cokotan siji.

                                     

1. Amuse-bouche

Prancis wiwit nawarake canapés kanggo para tamu kanggo fêté ing abad kaping-18, lan Inggris nganggo praktik kasebut ing pungkasan abad berikut. Salah sawijining versi modern kanapé yaiku amuse-bouche, secara barès minangka "panglipuran tutuk"

, nanging dipertalkanthi luwih apik minangka "kepinginan lelangit".