ⓘ Muffin minangka panganan panggang ukuran individu. Iki bisa ngrujuk marang rong barang sing beda, roti panggang sing wis dipanggang banjur dipanggang ing wajan ..

                                     

ⓘ Muffin

Muffin minangka panganan panggang ukuran individu. Iki bisa ngrujuk marang rong barang sing beda, roti panggang sing wis dipanggang banjur dipanggang ing wajan lan roti tawar kaya cupcake sing ragi kimia banjur dipanggang ing cetakan. Nalika muffin roti cepet asring dipanen, ana macem-macem rasa gurih sing digawe karo bahan kayata jagung lan keju. Roti datar iku asale saka Inggris utawa Eropa, lan paling ora diwiwiti wiwitane abad kaping 18, dene roti cepet diwiwiti ing Amerika Utara sajrone abad kaping 19. Kalorone wis umum ing saindenging jagad saiki.