ⓘ Kotlet schabowy Cara Polen: minangka macem-macem potongan daging babi ing Polandia sing ditutupi potongan roti sing padha karo Viennese schnitzel, nanging digaw ..

                                     

ⓘ Kotlet schabowy

Kotlet schabowy Cara Polen: minangka macem-macem potongan daging babi ing Polandia sing ditutupi potongan roti sing padha karo Viennese schnitzel, nanging digawe saka loin, utawa potongan daging babi. Uga ana macem-macem Polandia saka potong dada pitik sing dilapisi breadcrumbs sing katon padha, utawa potongan kalkun sing dilapisi breadcrumbs digawe kanthi cara sing padha.

Sejarah potongan daging babi Polandia schabowy wiwit abad kaping 19. Kumpulan resep sing beda kanggo cutlet kayata schabowy ditampilake ing buku masak 1860 dening Lucyna Ćwierczakiewiczowa kanthi irah-irahan 365 obiadów za pięć złotych 365 Dinner for Five Zloty, nanging ora ana ing buku masak 1786 dening Wojciech Wielądek sing diarani Kucharz doskonały The Perfect Chef, saengga negesake, manawa sajian kasebut ora dingerteni utawa paling ora, ora populer sadurunge abad kaping 19. Úa khas kalebu: endhog, lard utawa lenga, rempah-rempah, daging babi loin karo utawa tanpa balung, breadcrumbs lan glepung.

Sejarah potongan daging babi Polandia schabowy wiwit abad kaping 19. Kumpulan resep sing beda kanggo cutlet kayata schabowy ditampilake ing buku masak 1860 dening Lucyna Ćwierczakiewiczowa kanthi irah-irahan 365 obiadów za pięć złotych 365 Dinner for Five Zloty, nanging ora ana ing buku masak 1786 dening Wojciech Wielądek sing diarani Kucharz doskonały The Perfect Chef, saengga negesake, manawa sajian kasebut ora dingerteni utawa paling ora, ora populer sadurunge abad kaping 19. Úa khas kalebu: endhog, lard utawa lenga, rempah-rempah, daging babi loin karo utawa tanpa balung, breadcrumbs lan glepung.